Confesiunile unui cafegiu

Confesiunile unui cafegiu

Mesajde administrator » Mar Oct 27, 2009 1:20 pm

a citit cineva cartea asta? merita sa imi pierd timpul cu ea, sau e doar un hype de marketing?
administrator
Site Admin

Re: Confesiunile unui cafegiu

Mesajde goldenberg » Mie Ian 27, 2010 3:14 pm

cum ziceam, imi plac forumurile abandonate si intrebarile puse acu multa vreme, la care nu mai e nevoie de raspuns.

e o carte care mi-a placut, e si un hype in buna masura, dar si un document interesant. am impresia ca florescu nu e sincer pana la capat.
goldenberg

Mesajde administrator » Lun Feb 01, 2010 1:54 pm

Intrebarea nu e expirata deoarece cartea inca nu am citit-o si sunt in dubii daca merita sa imi pierd timpul cu ea.

Am cumparat-o dupa ce am ascultat o emisiune radio cu autorul, dar apoi cand l-am vazut la "nasul" am avut o mare presimtire ca e intr-adevar un hype fabricat. Ce ma intereseaza, - daca zici ca ai citit-o - macar poti simti ce e adevarat si ce e fabulatie? Macar ce tine de istoria cafelei, pentru cafegii, merita?
administrator
Site Admin

Mesajde goldenberg » Vin Feb 05, 2010 5:18 pm

merita, pentru recompunerea atmosferei epocii. si pentru invataturile despre cafea. ce m-a cam nedumerit, poate fiindca n-am fost foarte atent si nici nu ma pricep au fost partile despre afaceri. n-am priceput foarte bine de ce a ajuns la puscarie de exemplu
goldenberg

Înapoi la Memorii